Сьогодні відбулось судове засідання по справі розірвання договору оренди між підприємцем із Завокзального ринку та Облспоживспілки. Позивачем на цьому судовому засіданні виступала Волинська облспоживспілка, а відповідачем підприємець Алла Сівак. Про це інформує інтернет-видання «Під прицілом».

Позивач - представник ОССТ Федір Данілік прийшов на судове засідання без низки оригіналів документів, а деякі взагалі не брав. На запитання судді та адвоката підприємця відповідав не чітко або ж взагалі не зміг знайти слів для роз’яснення на основі чого договір оренди потрібно розрвати.

Підприємець Алла Сівак у свою чергу заявила, що згідно умов договору для того аби припинити оренду, ОССТ має написати письмову заяву, у якій вказати намір та причини розірвання договору оренди. Якщо  такої заяви не поступає, оренда автоматично пролонгується на рік. Оскільки від керівництва Волинської облспоживспілки такої заяви не надійшло, оренда між ОССТ та підприємцем Аллою Сівак автоматично продовжилась до 30 квітня 2014 року.

На підставі цього Волинський господарський суд під головуванням судді Ігоря Гарбара постановив у позові про розірвання договору оренди між ОССТ та підприємцем Аллою Сівак - відмовити.

Підтримати підприємців до суду приїхали сьогодні представники Автомайдану, «Правого сектору» та загону самооборони, які скандували під віками Господарського суду Волинської області «Банду геть!», та «Ти давав присягу!».