На Волині два чоловіки намагалися вкрасти майже 600 кілограм металобрухту з дачного масиву, але коли вони були помічені і  намагалися втекти від господаря, у них заглох трактор. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом». 

Це сталося 10 листопада минулого року. Близько обідньої пори два товариші добре випили і під час застілля домовилися поїхати на промисли до одного із будинків, який знаходився на дачному масиві «Гірник», неподалік однієї із шахт міста Нововолинськ. Тим більше, що транспорт у них був, аби прокататися – один із них частенько позичав у сусіда трактор з причепом для роботи по господарству.

Отже, перебуваючи на території дачного масиву, під`їхали до одного з будинків і помітили, що на подвір`ї лежить металобрухт. Тож і взялися до роботи. Коли вже навантажили майже повний причеп металу, один  злодюжка десь відлучився. Тим часом приїхав господар дачного будинку і помітив на території подвір`я незнайомця. Власник намагався домовитись з крадієм, щоб він розгрузив метал, але хуліган не пристав на вимогу і почав заводити трактор.  Але втекти йому не вдалося, проїхавши кілька метрів, трактор заглох. Інший злодюжка, який відлучився, побачив, що до його товариша підійшов якийсь чоловік, зрозумів, що пахне «смаженим» та втік.

У залі суду обидва обвинувачених щиро розкаялись. Але суд, призначаючи покарання ,врахував те, що один із них уже був раніше судимий а крадіжку.

Іваничівський районний суд Волинської області обох обвинувачених визнав винним. Одного суд засудив за статтями ККУ – замах на злочин та крадіжка та призначив покарання у виді обмеження волі терміном на два з половиною роки з іспитовим строком – 2 роки. Іншого, який був уже притягнутий до кримінальної відповідальності, засудив до 4 років обмеження волі.