Відокремлений підрозділ Львівської залізниці пасажирське вагонне депо Ковель цьогоріч всьоме отримало найвищу відзнаку Укрзалізниці за підсумками галузевого змагання трудових колективів залізниць та їхніх структурних підрозділів, підприємств, установ та організацій залізничного транспорту за 2013 рік, - йдеться на сайті Міністерства інфраструктури України.

За сумлінну працю та вагомі здобутки у роботі колективу подякував головний інженер Головного пасажирського управління Укрзалізниці Юрій Кебал, який також передав у депо перехідний прапор переможця.

«Депо Ковель завжди було провідним на магістралі, воно є одним із кращих у системі Укрзалізниці. Тут власними силами виготовляють більше п’ятисот найменувань запасних частин для ремонту вагонів, підтримують високу якість обслуговування, постійно впроваджують нові технології праці, а також дбають про безпеку. Враховуючи всі ці фактори, прийнято рішення про їхню першість», - зазначив Юрій Кебал.

Приймаючи почесну нагороду, начальник депо Олександр Стречен, який працює на цій посаді уже 27 років, розповів, що з 2000 року колектив депо отримує такі відзнаки і це вже чотирнадцятий диплом та сьома першість депо Ковель.