Працівники ДП «Волиньторф» у селищі Маневичі вранці, 20 березня, оголосили безстроковий пікет АЗС «WOG», яка належать народному депутату України від виборчого округу №23 Ігоря Єремеєва. Про це інтернет-виданню «Під прицілом» телефоном розповіли представники заводу
За інформацію пікетувальників, вони не пускають на автозаправку транспорт, який під'їжджає щоб купити пальне, в такий спосіб вимагаючи повернути «Волиньторфу» 5,5 мільйона гривень. Як стверджують представники трудового колективу Державного підприємства, ці гроші шахрайськими схемами вивели з активів підприємства у лютому цього року. В такий спосіб з подачі нардепа намагалися довести завод до банкрутства.
«Рік тому у ситуацію довкола «Волиньторфу» втрутився народний депутат Ігор Єремеєв. У вересні 2013 року він поставив там директором свого представника Голоюха Сергія Васильовича. Під час його керівництва на підприємстві почалися фінансові махінації, через які вони почали виводити гроші», - розповідають пікетувальники.
Коли 18 березня був призначений керівником попередній директор Іван Киричик, то було проведено перевірку керівництвом СБУ і виявилося, що з підприємства вивели чи не усі гроші.
«В який спосіб вони були виведені - було куплено цінні сертифікати по 500 тисяч гривень на підставні фірми. Насправді вони належать Єремеєву. Ці гроші на підприємство не надійшли. Згідно укладеного договору, «Волиньторф» повинен їх отримати лише у грудні 2014 року. З такої оборудки Державне підприємство отримає вигоду лише у 6 тисяч гривень. А Єремеєв тим часом користується 5-ма з половиною мільйонами «Волиньторфу», - прокоментували ситуацію люди, які пікетують АЗС.
«Таким чином першим завданням керівництва і трудового колективу ДП є безстрокова акція, щоб привернути увагу народного депутата Ігоря Єремеєва, який заявив, що зустрічатися з вибоцями у найближчий час він не планує», - зауважила Людмила Кирда.
Тож працівники «Волиньторфу» зійшлися на безстрокову акцію, щоб привернути увагу нардепа Єремеєва, до якого громада висунула вимоги:
1. Повернути підприємству усі виведені гроші;
2. Примусити колишнього директора підприємства Голоюха Сергія Васильовича, щоб повернув на ДП основні засоби, тому що зараз підприємство стоїть фактично заморожене без можливості працювати.
Як зауважила депутат Волиньради Людмила Кирда, безстроковий пікет заправки «WOG» відбувається згідно з чинним законодавством. Люди стоять навпроти заправки з транспарантами, не пропускаючи на АЗС автомобілі. Згідно законодавства, про пікет завчасно було повідомлено селищну раду. 
Згодом на АЗС  прибули представники фірми «Континіум» Ігоря Єремеєва з Луцька. На зустрічі з представниками були присутні депутат Волинської обласної ради від Маневиччини Людмила Кирда, Маневицький селищний голова Ігор Терещенко, директор ДП «Волиньторф» Іван Киричик, керівники торфородовищ «Маневицьке» і «Сойне».

Як стало відомо, надвечір з депутатом Ігорем Єремеєвим розмовляв голова Волинської облдержадміністрації Григорій Пустовіт. 

Ми намагаємося зв'язатися з головою ОДА, щоб отримати коментарі з приводу цієї ситуації.