Мешканці будинку на бульварі Шевченка жаліються на бездіяльність комунальників. Люди заявляють, що тиждень тому працівники жеку зрізали гілки дерев на прибудинковій території, але забрали лише кругляк. Про це пише Нововолинськ Діловий.

Натомість кучугури обрізаного віття досі лежать просто неба. Тут бавляться діти та підлітки. Попри те, що така забава справді небезпечна. Сусідський хлопчина, за словами мешканців, уже встиг підвернути ногу. Звісно, батьки дітей від таких атракціонів не в захваті і просять комунальників негайно втрутитися.

Мешканці заявляють, що не підіймали би проблему через редакцію «Нововолинська Ділового», якби були певні того, що влада на їхнє звернення таки відреагує. Натомість більшість із жителів будинку переконана, що довгоочікуване оновлення так і не торкнулося кабінетів чиновників нашого міста. А гіркий досвід їм спокою не дає. Адже, коли кілька років тому обрізали віття дерев у сусідньому дворі, то купи тонкого галуззя так ніхто і не прибрав. Вони просто згнили.