«Приїхали, поклали всіх. Приїхали машини, два буси, джип приїхав. Всіх поклали людей, жінок поклали. Сашу вивели, застрелили», - розповідає очевидець подій. Повідомляє канал 112 Україна.

Друг убитого Сашка Білого розповів про подробиці вбивства. З кореспондентом телеканалу «112 Україна» він розповів на місці події.

«Я вчора святкував свій День Народження. Ми з Сашею багато років знаємо один одного. Він мене заїхав також привітати. Я зі своїми друзями сидів компанією. Саша привітав мене, випили ми по двадцять грамів. Давно знаємо все, дружимо . Він пішов в іншу кабінку , а я сидів зі своїми друзями», - розповідає друг.

«Там були моменти на початку, коли був розпал у нас в Україні, він ходив з автоматом. І навіть друзі, односельчани йому не те, щоб заборонили , а просто говорили , Саша, ну , весь світ дивиться на це. Він ходив без автомата. Не було у нього зброї ніякого», - додав він.

«А там почалося. Приїхали, поклали всіх. Приїхали машини, два буси, джип приїхав. Всіх поклали людей, жінок поклали. Сашу вивели, застрелили», - розповідає очевидець подій.

«Мої два друга, які у мене святкували День Народження, і взагалі Саші не знають, забрали з собою - Доценко Володя і Вітя Отупор. Вони взагалі Сашу на знають, тому Саша, Саша. Ну, але вони святкували у мене День Народження. Вже інформація, що вони в СІЗО в Києві, їх заарештували», - додав очевидець.

«Це взагалі не політики, нічого. Вони мої друзі, які приїхали привітати. Потрапили в цей рух, їх забрали. І ми зараз переживаємо, думаємо як буде далі», - резюмував чоловік.

За словами одного, у Сашка Білого зброї при собі не було: «У нього автомата не було. Я не можу знати чи був у нього пістолет, може, де був захований, я цього не можу знати. Я просто говорю правду, як було».

«Вже приїхали співробітники міліції нашого міста. Я піднімався, тут у нього стояв. Він був у наручниках, він був розстелений в груди. Крові було, я не можу точно сказати, але в груди стріляли», - поділився очевидець.

«Там хлопець з ним їздив, чи він водій був, точно не знаю. Саша політикою займався, я тих хлопців не знаю. Володя Доценко, директор нашого центру зайнятості міста і Вітя Отупор, бізнесмен. Сім'ї мають, дітей немає. Ми вже добу не спимо, за них переживаємо. Така ситуація в нашому селі Бармаки», - розповів друг убитого.

Відео можна переглянути тут: http://ua.112.ua/kriminal/drug-ubitogo-sashka-bilogo-rozpoviv-pro-podrobici-vbivstva-39509.html