Сьогодні представники «Правого сектору», «Автомайдану», «Народної самооборони», «Ветерани ВДВ», «Ветерани Афганістану» та багатьох інших громадських організацій зібрались під стінами управління УМВС України у Волинській області. Активісти провели «Попереджувальну акцію протесту»  проти співробітників міліції, які повернулися на свої посади.

Протестувальників зібралось чимало - здебільшого це місцеві громадські активісти, учасники Євромайдану та політики.
Очільник «Правого сектору» на Волині Павло Данильчук заявив: «Ми бачимо, що дії деяких керівників, замість того щоб працювати на порядок та благополуччя нашої області, діють навпаки провокативно. Думають, що будуть чергові штурми УМВС, збирають тут працівників правоохоронних органів зі всієї області.»
Багато активістів висловлювали відверте незадоволення заявою Віктора Швидкого: «Нас не треба любити, ми каральний орган», а також його готовністю «воювати» з активістами Євромайдану. Обурені мітингувальники нагадували Віктору Швидкому , що міліція покликана не карати, а захищати громадян.
Також Данильчук додав, що не бачить сенсу у черговому спілкуванні з Віктором Швидким. Вже була акція, під час якої він підписав рапорт на звільнення, але невдовзі знов зайняв посаду голови УМВС України у Волинській області.

Активісти заявили, що не визнають пана Швидкого очільником міліції Волині.  І розповіли громаді, що надіслали відповідне звернення до виконуючого обов’язки президента України Олександра Турчинова, та прем’єр міністра України Арсенія Яценюка, яке сьогодні підписали.
Сам новопризначений голова УМВС до людей так і не вийшов.