Скандальний нардеп Колесніченко пожертвує депутатським мандатом заради російського громадянства. Про це пише Волинська газета.
На своїй сторінці у «Фейсбук» поки ще народний депутат України Вадим Колеснічеко (а в далекому минулому працівник кримської міліції!!!) написав, що прийняв рішення скласти мандат. Пояснив це вірністю своїй позиції: «Вважаю, що в цей рубіжний час кожен повинен вибрати на якому він боці: віри, правди й совісті чи посад і грошей. Упевнений, що Перемога буде за нами!». Правда, чому саме він вірний (совісті, правді чи посадам і грошам), не зазначив. 
Тож, цілком можливо, що скоро колгоспу «Слава» у с. Лудин Володимир-Волинського р-ну (чи тому, що від нього лишилося) до свого літопису треба буде внести правки. Зокрема про те, що юний колгоспний агроном Вадим Колесніченко, що прибув на Волинь за направленням з Умані) «виріс» спочатку до посади керівника міськкому комсомолу в Княжому граді, потім до вірного регіонала і нардепа від Севастопольського округу, а тепер має шанси стати депутатом Госдуми.
Що цікаво: епатажний Колесніченко має «славу» не тільки «переписувача чужих наукових праць і публікації їх під власним іменем, а й переписувача комсомольських заміток у районній газеті. В Лудині досі розповідають скандальну історію про те, як агронома зловили на гарячому: він активно дописував у місцеву районку, а якось селяни з’ясували, що всі свої статті він … копіює з уманських районок, які мама присилала синові поштою. Сорому було на все село. Але з роками агроном, як бачимо фах вдосконалив: тепер він уміє навіть переписувати історію. 
Може через цей «сором», якого парубок зазнав у волинському селі, він тепер і мстить «бандерівцям», з якими разом в молодості на танці до сільського клубу ходив?