На електронну адресу видання «Волинської правди» надійшов лист від жителя Києва Миколи Бобровського, який висловлює здивування, що в Луцьку є Московська вулиця. Повідомляє «Волинська правда».
«Я кілька днів перебував у справах на Волині. Надзвичайно приємне враження від обласного центру. Відчувається, що тут влада справді на своєму місці. Та й люди привітні. Охайне, життєрадісне місто», – пише Микола Бобровський.

Він також розповідає, що відвідав Театральний майдан. Висловлює щире захоплення, що «у Луцьку, поряд із собором, - живі квіти і лампадки на пам`ять про Небесну сотню».

Відтак, дякуючи волинянам за найприємніші враження, висловлює здивування: «А це вразило до болю. Вулиця Московська! Недалеко від дев’ятиповерхового будинку, де був колись готель «Лучеськ». Очам не повірив, що у Луцьку назвою вулиці вшановують окупантів».

Наостанок Микола Бобровський, ставлячи ряд емоційних запитань, висловлює пропозицію: «Та бійтеся Бога… Як можна, коли триває війна Росії проти України, мати таку вулицю. І не на сході, а в серці Волині! Назвою вулиці дякувати Москві за багатосотлітню ненависть до України, мільйони і мільйони синів і дочок нашого народу, понищених кривавими царатом і комуністичним кремлівським режимом… Хіба в Луцьку нема на честь кого назвати вулицю, аби не ганьбити себе Московською вулицею? Лучани, виправте цю сумну недоречність».