Вогонь спалахнув після того, як самооборонівці неакуратно розтопили буржуйку в наметі. Очевидцем інциденту стала кореспондент видання «Комсомольська правда в Україні», інформує Еспресо.TV.

Вона розповіла, що близько першої години ночі серед наметів мітингувальників біля торгового центру "Глобус" на київському Майдані Незалежності пролунав гучний жіночий крик  і вже за мить спалахнув вогонь.  

«Чоловіки і жінки підручними засобами намагалися погасити полум'я, але воно росло. Через п'ять хвилин палахкотіла сильна пожежа. А поруч почалася якась бійка. Через хвилину-другу там вже зібралися лікарі, які  чергували на Майдані, "швидкої". Пожежники приїхали через 10 хвилин, коли вогонь вже загасили самооборонівці. Коли ми запитали про причини, нас просто послали ...», - написала вона.

Пізніше один з самооборонівців, що живуть в сусідньому наметі, розповів, що пожежа почалася після того, як хлопці неакуратно розтопили буржуйку, якою намагалися зігрітися в наметі. Вогонь перекинувся на тканину - і вона загорілась.

Нагадаю, нещодавно в ефірі Еспресо TV, в.о. голови КМДА Володимир Бондаренко, нарікав, що на Майдані сьогодні стоять зовсім не ті люди, які захищали демократичний устрій країни.