До загальноміської толоки долучилися і працівники мерії Луцька. 12 квітня вони вийшли прибирати сквер героїв Майдану, що за Палацом урочистих подій. Пише Волинський інформаційний портал.

Працівникам Луцькради допомагали також представники комунальних підприємств обласного центру. Разом вони зрізали сухе гілля, ліквідовували сухостійні та аварійні дерева, розчищали доріжки і прибирали сміття.

 

 

 

Комунальні підприємства міста надали чимало техніки. Так, окрім автомобілів, у сквері працювали дерево подрібнювальні машини, спеціальні бензопили тощо.

 

 

До прибирання долучився і Луцький міський голова Микола Романюк. Він подякував своїм колегам, які добровільно виявили бажання допомогти у прибиранні та облагородженні міста. Однак, на думку мера, краще було б, аби парки та сквери міста завжди виглядали прибраними. Для цього людям потрібно просто виховувати в собі культуру поведінки, зокрема, не смітити. «Потрібно починати з себе», - наголосив Романюк і закликав батьків навчати дітей належним правилам поведінки.