Перевізники Луцька відмовилися спілкуватися із владою і покинули «круглий стіл», - повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Сьогодні перевізники та представники Луцької міської ради зібралися за «круглий стіл», аби обговорити вартість підвищення тарифу на пасажирські перевезення.

Заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев сказав, що для підвищення тарифів тарифів представниками перевізників було надано розрахунки щодо перевищення витрат. З його слів, не всі перевізники дали розрахунки, а частина з них не в повному обсязі.

Тоді  Тарас Яковлев сказав, що за підрахунками вартість проїзду складатиме 2 гривні 50 копійок. Така ціна зовсім не сподобалася самим перевізникам і навіть без обговорень вони вирішили покинути приміщення.

«Для чого ви нас зібрали? Давно йшла мова про те, що при вартості пального за літру в 14 гривень, проїзд коштуватиме 3 гривні», - з невдоволенням сказали перевізники.

Утім, кілька підприємців залишилися у залі.

Водій маршруту №22 Петро Киричук обурений тим, що влада не прислухається до думки самих перевізників. Каже, що ніхто не зважає на те що потрібно і ремонтувати автомобілі.

«Сьогодні пальне рівняється до 15 гривень! В інших містах давно вже підняли тариф і підніматимуть його знову», - сказав він.

Про те, що завтра маршрутні таксі в Луцьку завтра взагалі можуть не виїхати, цього ніхто не ствердив, але припущення такі були.