Сьогодні, під час засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності розглядалось питання тероризму на теренах Волині за 2013-2014 рік. Про це інформує «Волинська правда».

Варто зауважити, що дане питання не розглядатиметься на сесії обласної ради.

Помічник начальника управління СБУ з антитерорстичної діяльності Ігор Лещенко, що за минулі роки жодного кримінального провадження за статтею «Терористичний акт» не було відкрито, а за 2014 рік ще не підготував звіту.

Заступник голови облради Ігор Гузь заявив, що не було відкрито жодного кримінального провадження щодо антитерористичної діяльності на Волині.

Однак зауважив і те, що проти представників волинського комсомолу таки було відкрите кримінальне провадження щодо погрози життю двом особам: Ігорю Гузю та Павлу Данильчуку, яке було розміщено на їхньому офіційному сайті.

Додамо, що Ігор Гузь попросив Лещенка плідно зайнятись цією справою та тримати зловмисників під пильним наглядом.

Депутат облради Володимир Навроцький поцікавився у Ігоря Лещенка чи можна буде на волині протистояти терористичним проявам, про які сьогодні ми чуємо звідусіль.

На це Лещенко відповів, що оскільки Волинь є прикордонною областю, то 100% гарантію того, що до нас не потрапляють порушники не можна.