Жителя Рожищенського району спіймали «на гарячому» на продажі фальсифікованої горілки. Про це пише інтернет-видання «Під прицілом».

Молодий чоловік, облаштував такий собі бізнес – купував етиловий сприт, розбавляв його водою, а потім продавав під виглядом. Все мабуть тривало б довго, якби від його «пійла» не потруїлися люди.

В переддень Нового року до Волинського обласного наркодиспансеру звернулись два чоловіка, у яких було сильне отруєння сурогатами алкоголю.

Правоохоронці почали з’ясовувати де і за яких обставин чоловіки потруїлися. У ході слідства стало відомо, що вони придбали та вживали фальсифіковану горілку. Так правоохоронцям вдалося вийти на «торгаша».

Спочатку міліціянти зробили оперативну закупку саморобної горілки. А вже після цього і провели обшук у помешканні «торгаша».

Під час обшуку у помешканні «бізнесмена» було виявлено гроші розмірі 200 гривень, які він отримав за реалізований під час оперативної закупки етиловий спирт, а також 1 550 л. спирту, 80 порожніх пляшок об'ємом 0,5 л. та 95 металевих корків.

Проти порушника відкрили кримінальне провадження інкримінуючи йому незаконне виготовлення та збут підакцизних товарів, за яке передбачене покарання у вигляді штрафу.

Під час розгляду справи Рожищенським районним судом стало відомо, що чоловік має на утриманні трьох малолітніх дітей, а за місцем проживання характеризується позитивно.

Однак, це не звільнило його від відповідальності і його засудили до трьох років умовно та зобов’язала сплатити штраф у розмірі 17 000 гривень.