Незабаром Великдень, а обласний центр Волині і досі не готовий до свят і, вочевидь, навести у маленькому Луцьку лад комунальники не встигнуть. 

Хоча  видимість роботи є, але результати лишають бажати кращого. Днями біля Завокзального ринку довелося стати свідками такої картини: працівники білили бордюри. Причому від самих бордюр лишилася лише назва, адже  вони  були пошкоджені автомобілями, а подекуди взагалі відсутні, тому вапно навряд чи покращить їхній вигляд. 

Проте, неестетичні бордюри і досі неприбрані парки – це не основна проблема у Луцьку. На центральних вулицях досі не прибрали пісок, яким взимку посипали дороги. Зокрема піском занесені бордюри, а також засипані стічні решітки. На мосту, що на проспекті Перемоги взагалі катастрофа. 

Новеньке дорожнє покриття чисте лише на проїжджій частині дороги. Біля тротуарів нагорнутий пісок, який ніхто і не збирається вивозити

Така ситуація може призвести до чималих проблем, адже пісок разом з дощами стікає у  каналізацію, і таким чином забиває її. Лучани ще не встигли забути наслідки  минулорічного «вселуцького» потоку. Після  кількагодинної зливи місто перетворилося на басейн, адже  каналізаційні стоки у нас, як виявилося, були не готові  до такої надзвичайної ситуації. Тоді вода завдали чимало збитків, які у Луцькій мерії оцінювали більш як у 5 мільйонів гривень. Можливо сума не була такою катастрофічною, якби міська влада та наші комунальники вчасно подбали про благоустрій обласного центру.