Сьогодні відбулася перша зустріч Луцького міського голови Миколи Романюка з представниками Молодіжної ради, - повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Луцький міський голова Микола Романюк звернувся до представників Молодіжної ради як до майбутніх депутатів, міських голів, керівників.

«Я впевнений, що тут зібралася аудиторія яка зацікавлена у майбутньому. Ви зможете вносити пропозиції по своєму баченню вирішення проблем, але ніякої політики» , - сказав він.

Крім того, мер Луцька Микола Романюк сказав, що через два-три місяці спільної співпраці, коли вже будуть результати роботи,  члени Молодіжної ради отримають посвідчення та значки.

«Я зацікавлений в тому, щоб ми активно працювали з вами, ні в якому разі я не збираюсь вмішуватись у вашу діяльність, оберете собі керівництво, розподілитесь по комісіях»

Для того, аби територіальна громада ознайомилась із роботою ради, наступне засідання транслюватимуть у режимі онлайн. Зі слів мера міста, члени Молодіжної ради зможуть вносити свої пропозиції на засідання виконкому та сесії Луцької міської ради.

Із присутніх 43 членів Молодіжної ради 34 проголосувало «за» голову МР Євгена Ковальчука. Обранець є студентом Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки факультету психології.