26, 27 квітня та 9 травня перевезення пасажирів у напрямку до с. Гаразджа  тролейбусами №3 (Лісництво – с. Гаразджа) та №7 (з/д Вокзал – с. Гаразджа) здійснюватиметься безплатно. Про це повідомила прес-служба благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

Для забезпечення зручності доїзду благодійним фондом «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» організовано додаткові рейси. Інтервал руху тролейбусів становитиме до 35 хвилин.

Перший заступник директора з фінансів ЛПЕ Ігор Домбік розповів: «Потрібно підтримати людей, які у провідну неділю та 9 Травня їдуть у с. Гаразджа, адже у ці дні значно збільшується потік пасажирів. Рішення благодійного фонду – допомогти людям та створити зручні умови для доїзду, адже будуть додаткові рейси і безплатний проїзд у них, свідчить про увагу і турботу про лучан.

У неділю рух тролейбусів №3 та №7 здійснюватиметься з 9:00 до 16:00  з інтервалом 15-20 хвилин.

26 квітня додатково буде їздити 3 тролейбуса №3 та 2 тролейбуса №7, 27  –  5 тролейбусів,  9 травня –  2 тролейбуси. Для порівняння: у вихідні дні зараз ходить по 1 тролейбусу, в робочі: два тролейбуси №3 та один №7».