Активісти поширили в Луцьку плакати, листівки й наліпки із зображенням матрьошки в камуфляжі та з автоматом Калашникова. Про це повідомляє прес-служба Громадянського руху «Відсіч», - пише Волинський інформаційний портал.

У рамках кампанії «Не купуй російське!» активісти Громадянського руху «Відсіч» із плакатів закликають українців не купувати товари російського виробництва.

Окрім Луцька, листівки з закликом до бойкоту російських товарів учасники кампанії поширили в Миколаєві, Харкові, Вінниці, Полтаві, Херсоні, Рівному, Києві, Львові, Черкасах, Первомайську, Немирові, Лубнах, Гайсині, Барі, Козятині, Броварах, Липовці й ще багатьох містечках та селах України. А незабаром, як запевняють активісти «Відсічі», кампанія охопить майже всі регіони країни.

Окрім того, водіям пропонують також відмовитись від купівлі російського бензину, поширюючи листівки із переліком АЗС, які належать росіянам. У такий спосіб активісти прагнуть поінформувати українського покупця, що наші гроші, витрачені на російські товари, можуть і будуть використані Кремлем на війну проти України, окупацію наших територій та фінансування терористів.