70 років поспіль, 21 липня, Волинь відзначає річницю визволення області від фашистських загарбників. Війна пройшла через усі міста і села Волині, - повідомляє   прес-служба облдержадміністрації.

Аби вшанувати ветеранів, визволителів нашого краю,  на Меморіальному комплексі «Вічна  Слава» сьогодні знову зібралися відбулися представники влади, духовенства. трудових колективів, громадських організацій, політичних партій, громадськість.

Духовенство Української православної церкви Київського Патріархату відслужило панахиду за загиблими в роки Другої світової війни.

 Хвилиною мовчання вшанували пам’ять наших волинян, які нещодавно полягли, захищаючи українську землю на Сході країни, а також мирних українських жителів та іноземних громадян, які стали жертвами жорстоких терористичних актів на території України.

Потому  за участю голів облдержадміністрації Григорія Пустовіта та облради Валентина Вітра, Луцького міського голови Миколи Романюка відбулося покладання квітів до пам’ятника «Невідомому солдату».

У свою чергу, голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт у коментарі журналістам зауважив, що влада у міру можливостей  турбується про ветеранів, для їх підтримки діє низка державних програм.  Він також зазначив: «Війна нікому не потрібна. Якщо 70 років тому назад старше покоління зуміло вибороти Перемогу,  то й ми сьогодні маємо всі можливості звільнити територію Україну від східних окупантів».

У ці нелегкі для України дні лунали найщиріші побажання для кожної родини миру, добра, злагоди, віри у себе, у свою державу, у перемогу України.