Луцький міський голова Микола Романюк представив нового начальника відділу у справах сім'ї та молоді Луцькради, який виграв конкурс на цю вакантну посаду.

Про це йшлося під час оперативної наради сьогодні, 22-го липня. Пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Новоспеченим керівником став Олексій Веремійчик. Нагадаємо, саме цю кандидатуру молодь міста пропонувала під час громадського обговорення з лідерами молодіжних громадських організацій.

Довідково:

Веремійчик Олексій Володимирович народився 9 червня 1984 року у Луцьку. В 2001 році закінчив школу з золотою медаллю. В 2006 отримав неповну вищу освіту (бакалавра) за спеціальністю «Прикладна лінгвістика», факультету «Романо-германська філологія» в Волинському державному університеті імені Лесі Українки (сьогодні Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки). В 2006 році вступив на магістратуру до Національного університету «Львівська політехніка» на факультет новітніх інформаційних технологій, в 2007 році закінчив його. З 2007 року працював викладачем в обласній спеціалізованій школі-дитсадку для особливих дітей з вадами слуху. З 2007 року по 2008 рік - в Волинському державному коледжі технологій та бізнесу.

З 2008 року – головний спеціаліст сектору аналітично-інформаційної роботи та прогнозування Національної служби посередництва і примирення відділення у Волинській області.

Був членом ОО НДЛМ, засновник і голова «Луцького інтелектуального клубу», один із засновників Ліги КВН «Волинь», один із засновників і заступник голови Волинського обласного осередку міжнародної громадської організації «Україна–Польща-Німеччина». Один з організаторів Студреспубліки.