У Луцьку є декілька підприємств-боржників заробітної плати. Про це йшлося 21 липня у прямому ефірі каналу «Нова Волинь» під час розмови з Луцьким міським головою Миколою Романюком. Про це пише Волинський інформаційний портал.

Градоначальник розповів, що станом на 1 липня борги із зарплати були на п'яти підприємствах. Загальна сума заборгованості становила понад три мільйони гривень. Серед боржників – дочірнє підприємство «Волинський облавтодор», його філія «Луцька дорожньо-експлуатаційна дільниця», Луцьке підприємство електротранспорту та КП «Зелене господарство міста Луцька».

Окрім того, досі боргує заробітну плату підприємство «Руфусів». Нагадаємо, що працівники цього підприємства неодноразово скаржилися в міську раду та приходили пікетувати мерію, мовляв, владці не розрахувалися з ними. Однак наразі міськрада повернула керівництву «Руфусів» понад півтора мільйона гривень, але працівники своїх грошей так і не побачили.

«Хай тепер ці люди, які до мене з мітлами приходили і на очисній техніці приїздили, йдуть до свого керівника», - наголосив Микола Романюк.