В інтернеті з'явилося відео, як два танки під управлінням бойовиків «ДНР» ведуть вогонь по українським військовим у Донецьку, - повідомляє Індустріалка.

Варто відзначити, що бронемашини знаходяться буквально в декількох метрах від приватних житлових будинків, а озброєні терористи ховаються за будинками, повідомляє Сегодня. 

«В даному випадку військові не можуть відкрити у відповідь вогонь, адже РПГ може зрикошетити, і тоді граната може потрапити в житловий будинок», - прокоментував «Сегодня» військовий експерт Олексій Рубаха.

Також сьогодні в Мережі з'явилося відео, на якому видно, як між Донецьком та Ясинуватої терористи поставили «Град», з якого обстрілюють Донецьк.

«Град» стоїть на об'їзній трасі. «Територія 100% контролюється бойовиками Гиркин (Стрелкова). Окупанти стріляють в бік Донецька, їх «Гради» постійно пересуваються по об'їзній і періодично відкривають вогонь», - пише користувач Володимир Таранчук.
Нагадаємо, вчора в результаті обстрілу Донецька загинули 5 чоловік. Пошкоджено школа, стоматологічний кабінет, а також гіпермаркет.

Штурмовий загін сил спеціальних операцій Збройних Сил України вчора увійшов в Дзержинськ Донецької області. На шляху висування військовослужбовці спецназу виявили в лісосмузі добре замасковану ІМР-2.

Також довелося звільняти від бойовиків міськадміністрацію. Терористи підпалили будівлю. Також під час відступу вони кинули БТР. Взяті в полон терористи, намагалися чинити опір українським спецназівцям, але зараз місто повністю під контролем силовиків.