Сьогодні, 31 липня, Луцьк прощається із загиблим у зоні проведення АТО на Сході України Шостаком Сергієм Олександровичем, який служив в батальйоні «Айдар». О 12 годині у верхньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору відбудеться відспівування загиблого, згодом на Театральну майдані відбудеться громадянська панахида. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє речник УМВС України у Волинській області Оксана Блищик.

«Шановні колеги, друзі і просто небайдужі люди! Сьогодні о 12-й годині у Свято-Троїцькому кафедральному соборі відбудеться прощання із пенсіонером МВС, членом Громадської ради при УМВС Волині, одним із перших добровольців, котрий записався у батальйон "Айдар", Сергієм Шостаком. Після цього відбудеться громадянська панахида на Театральному майдані.
Сьогодні кожен із нас молитвою може шанувати пам"ять патріота і захисника нашої держави. 
Вічна пам’ять і Царство Небесне!», - йдеться в повідомленні.

О 13:00 на Театральну майдані відбудеться громадянська панахида.

Сергій Шостак народився 28 червня 1972 року у місті Луцьку, навчався у СШ № 3. Розпочав свій трудовий шлях із служби в міліції Луцького ВМ УМВС України у Волинській області на посаді міліціонера роти патрульно-постової служби, пізніше працював у автотранспортному відділенні оперативної міліції швидкого реагування «Беркут» УМВС України в області. У 1995 році став командиром відділення оперативного взводу «Беркут». З 2000-2001 роки – учасник бойових дій в Косово.Разом із сином був активним учасником Євромайдану. Боєць «Айдару» мав звання старшого прапорщика міліції, нагороджений подяками, медалями за відзнаку в службі ІІІ та ІІ ступенів, відзнаками МВС «Почесний знак МВС України», «За миротворчу діяльність».