Журналісти, які прийшли на пленарне засідання Волинської обласної ради сьогодні, 31 липня, висловлювали думки про те, що сесія може взагалі не відбутись через відсутність кворуму. Рівно о 10:00, коли сесія мала розпочати свою роботу, кількість депутатів була недостатньою для роботи. Але при реєстрації виявилось, що сесія повноважна. 

Відсутньому депутату Борису Загреві дивним чином вдалось не тільки зареєструватись на сесії, але й записатись на депутатські запити. Дехто в залі, проглядаючи список зареєстрованих депутатів, навіть здивовано вигукнув – «Загрева є?». Насправді багато хто бачив, що він відсутній, але депутати дружньо вирішили не звертати на це увагу.

Виявилось, що свого колегу підтримав депутат Волинської ради Валерій Діброва. При реєстрації, та записі на запити він тиснув одночасно дві кнопки. Свою та свого сусіда. Так сталось, що в нього якось випадково опинилась картка депутата Загреви.

Сам Борис Загрева з’явився на сесію трохи пізніше.

Останнім часом, за відсутності представників партії регіонів та маючи усього половину від повного складу, депутати Волинської обласної ради змушені приймати питання практично одноголосно. Але чи відповідає така дружня робота встановленому регламенту?