Новий голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик хоче зустрітись з керівниками депутатських  фракцій, та представниками громадських організацій, щоб обговорити політичну складову роботи облради. Справа в тому, що вже декілька сесій волинські депутати збираються в кількості трохи більшій від загального складу. Цього достатньо для кворуму, але депутатам треба голосувати практично одноголосно для прийняття важливих рішень.

Під час обговорення цього питання виявилось, що депутатів-регіоналів не пускають у сесійну залу представники громадських організацій.

«Мені дуже неприємно, що сьогодні на роботі ради значна частина депутатів відсутня. Тому хотів би обговоривши дане питання з керівниками фракцій… Ми повинні зробити все щоб депутати були в залі. Вони повинні працювати. Вони обрані громадою…» - зауважив Володимир Гунчик. Також він додав, що якщо хтось з депутатів не відповідає своєму статусу то це повинно бути виражено в іншій формі.

На це депутат Сергій Слабенко відповів: ­- «Не було би Януковича, якби ці люди копієчку до копієчки не складали, не переводили в готівку, і не возили гроші на Київ. Вони зробили Януковича тим ким він став». Також депутат попередив голову обладміністрації, що «Регіонали» - люди не щирі. «Вони будуть підтримувати ваші ініціативи, а за спиною будуть точити ножі, та носити камінь за пазухою… Як тільки зміниться ситуація вони кинуть цей камінь у ваш город» - додав він.

Але Володимира Гунчика це не злякало. Він відповів, що збирається розібратись особисто з кожним в кого «камінь» або «ніж». Але позбавлятись від всіх депутатів тільки тому, що вони перебувають у Партії Регіонів голова ОДА вважає неправильним.