Біля 22-ї години, наряд Державної служби охорони при УМВС України у Волинській області вирушив перевірити інформацію, яка надійшла до чергової частини по лінії 102. На гарячу лінію надійшло повідомлення , що у місті Ківерцях Волинської області, в районі залізничного вокзалу, нетверезий чоловік чіпляється до перехожих, - повідомляють в ВДСО при УМВС України у Волинській області.

Довго розшукувати порушника громадського порядку не прийшлося. На той момент, як міліціонери підійшли до нетверезого чоловіка, він активно займався своєю справою: приставав до незнайомої жінки, пропонуючи їй щось непристойне.

На цьому пригоди горе-залицяльника закінчились . Документів, які засвідчували особу цього п’янички, не було. Своє прізвище та ім’я чоловік постійно плутав. Враховуючи нетверезий стан цього громадянина, правоохоронці прийняли рішення: затримати даного чоловіка, для встановлення його особи, та скласти протокол про адміністративне правопорушення.

У відділі міліції особу чоловіка встановили. Несподіваним було те, що його вже дуже давно хочуть бачити у міліції. За попередніми даними, у даної особи дуже «яскраве» кримінальне минуле, а на сьогоднішній день він є фігурантом в декількох кримінальних провадженнях.