Внаслідок неуважності водія та недбалості батьків постраждала малолітня дитина. Дорожньо-транспортна пригода трапилося 18 серпня у м. Нововолинськ. Мати залишила дитину у візку обабіч магазину. Здійснюючи маневр водій автомобіля «Hundai» не помітив дитячого візка та скоїв наїзд. Дитина отримала тілесні ушкодження. Про це повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України у Волинський області.
Чергове ДТП за участю водія мототранспортного засобу трапилося у с. Оленине Камінь-Каширського району. 18 серпня, водій мотоцикла скоїв наїзд на односельчанку, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди жінка отримала тілесні ушкодження та доправлена до Камінь-Каширської ЦРЛ.
17 серпня, близько 22 години трапилося ДТП на відрізку дороги Київ-Ковель-Ягодин. Мешканець Ковеля перевищивши швидкість втратив керованість автомобілем, з’їхав в кювет, де допустив зіткнення з придорожнім деревом. Внаслідок ДТП пасажир автомобіля, мешканець м. Київ отримав тілесні ушкодження та доправлений до Ковельської ЦРЛ.
Ігнорування правил дорожнього руху стали причиною дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 17 серпня у м. Ківерці. Водій автомобіля «ВАЗ 21063» не надав перевагу у русі іншому автомобілю який рухався по головній дорозі, внаслідок чого відбулося зіткнення з авто марки Мерседес Бенц.
Внаслідок ДТП водій Мерседеса отримав тілесні ушкодження. Госпіталізований в травматологічне відділення Ківерцівської ЦРЛ.
18 серпня, близько 17 години у Луцьку трапилося ДТП, внаслідок якого постраждала 10-річна дитина. Водій, керуючи автомобілем марки «Шевроле Авео», рухаючись по пр-ту Молоді в напрямку пр-ту Відродження скоїв наїзд на дитину, яка перетинала дорогу поза пішохідним переходом. Постраждалий, 10-річний мешканець обласного центру, отримав важкі тілесні ушкодження і госпіталізований до реанімаційного відділення. Вчергове звертаємося до батьків: літні канікули тривають, знайдіть час для профілактичної бесіди і поясніть дітям правила перетину проїжджої частини. Ці важливі знання можуть врятувати життя!