Апеляційний суд Волинської області не пом"якшив покарання підсудному, який уже двічі відсидів за ґратами, і втретє опинився на лаві підсудних через свій нестримний характер.

Хулігана засудили за те, що, перебуваючи в гостях у свого товариша, він зчинив бійку та мало не забив до смерті господаря квартири.

Чоловіки разом випивали і, вочевидь, щось не поділили, бо обвинувачений почав гамселити господаря квартири.  Нападник бив його руками та ногами, коли потерпілий падав, той піднімав його та продовжував бити, а згодом і взагалі двічі заплигнув на нього.

Жінка, яка теж перебувала у квартирі під час сварки, хотіла викликати швидку допомогу, однак і сама за це поплатилася. Розлючений хуліган побив і її, а потім відібрав у неї мобільні телефони та втік.

Відтак потерпілі "зняли побої", і проти дебошира відкрили кримінальне провадження. Травми, які отримав потерпілий судово-медична експертиза кваліфікувала як тяжкі тілесні ушкодження - закрита черепно-мозкова травма, струс мозку та численні забої і гематоми.

Зрештою Луцький міськрайонний суд постановив колишньому в’язню рік позбавлення волі. Зважаючи на те, що він має ще дві судимості, одна з яких не відбута, за ґратами доведеться провести 3 з половиною роки, а ще - сплатити 20 400 гривень штрафу.

Захисник підсудного подав апеляційну скаргу на вирок суду першої інстанції та просив зменшити своєму підзахисному термін ув′язнення.

Однак колегія Апеляційного суду хулігана не пошкодувала  і залишила в силі попередній вирок.