Екс-інженер ДКП «Луцьктепло» Сергій Сітуха у зоні АТО отримав осколкове поранення.  Одну операцію лучанину вже зробили, медики припускають, що доведеться прооперувати ще двічі.

Колишній працівник служби енерготехнічного менеджменту луцького державного підприємства Сергій Сітуха перебуває на Сході ще з другої половини червня. Єдине питання, яке весь цей час бентежило чоловіка та його сестру Ларису Дужик – чому і в чиїх інтересах затягується процес оформлення статусу військовослужбовця.

Лариса Дужик каже, що з Сергієм під час його перебування у зоні АТО вони зідзвонювалися доволі рідко. Пригадує, минулими вихідними  почувала себе не так, як завжди – на душі постійно був неспокій. Коли брата поранили - їй досі невідомо, знає лише те, що вони поверталися із бойового завдання на відпочинок і внаслідок вибуху багато хлопців поранено, бойовий товариш Сергія помер на місці. Припускає, саме у ніч з суботи на неділю Сергій і отримав осколкове поранення у плече та щоку.

«Це сталося у місті Хрящоватове Луганської області. Казав Сергій, що в той момент втратив хорошого друга із Києва, за час перебування на Сході, вони добре потоваришували»

Першу медичну допомогу Сергію надали у військовому госпіталі «Перемога» у Луганську, в минулий понеділок у Харківському госпіталі зробили операцію на плече. Однак, лікарі припускають, що коли рана заживе прооперувати треба буде повторно.

«Медики сказали, що рентген показав, що  на щоці пошкоджено нерв. Тому рекомендують робити операцію у Львівській лікарні у відділі неврології», - сказала вона.  

За останньою інформацією Лариси Дужик, Сергія було доправлено літаком до міста Львова. Зараз він перебуває у місцевому військовому госпіталі.