45 тис. військовослужбовців Російської Федерації зосереджено на кордоні з Україною. Про це повідомив речник інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, пишуть Факти.

"45 тисяч зараз стоять вздовж кордону України з Російською Федерацією, це професійні військовослужбовці, вони навчені вбивати. І тільки завдяки тому, що зараз триває комплексна висококласна робота нашого керівництва і дипломатичними каналами, і політичними каналами, і через громадськість, це стримує російську владу, щоб не дати команду на відкриту агресію", - повідомив він.

По позиціях українських силовиків стріляли з території Росії з реактивних установок залпового вогню «Ураган». Про це написав координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбуці. Інформують Факти.

«З боку Росії позиції українських силовиків були обстріляні з РСЗВ БМ-27 «Ураган» в районі н.п.Кутейникове», - повідомив він.  За словами Тимчука, були обстріляні позиції сил АТО в районах н. п. Василівка, Криничне, в районі Вергунського роз'їзду.