Сьогодні в сесійну залу Волинської обласної ради завітали батьків та рідних військовослужбовців, які перебувають у зоні АТО. Вони вимагали щоб голова Волинської облдержадміністрації написав заяву про звільнення. Під час цього присутні скандували – «Ганьба!», та звинувачували губернатора у зверхньому ставленні до солдат та їх рідних, а також в тому, що він говорив ніби його не цікавлять проблеми української армії.

Недовіру голові ВОДА, висловив представник батьків та рідних військовослужбовців Волинської області Ярослав Мудрик. Депутат Волинської обласної ради Анатолій Грицюк поцікавився в Гунчика чи правда те, що він виштовхував матерів військовослужбовців із свого кабінету.

Голова облдержадміністрації відповів, що кожен день зустрічаєтеся із батьками бійців, та знає всі проблеми 51-шої бригади, спец загону «Світязь», прикордонників, бійців нацгвардії, та ін. Він переконував присутніх в тому, що в нього ці проблеми у серці. Володимир Гунчик розповів, що він неможне собі дозволити навіть думати негативно про героїв Української армії, та стверджував, що ніколи не говорив, що проблеми солдатів його не цікавлять. На, це він отримав окремі вигуки з залу – «Брехун!»

Губернатор розповів, що зняв питання сім’ї Карабанів та військовослужбовців в яких є вади зору, що вирішив низьку питань про надання відпусток військовослужбовцям, що підняв питання про передислокацію 51-шої бригади в зону переформування, що 95% свого часу приділяє питанням волинських військовослужбовців. На це він отримав вигуки – «Ганьба!»

«Хай собі буде ганьба, але 51-ша бригада яка знаходиться сьогодні в моєму серці, можливо ще більше ніж хтось собі думає… Кожен воїн який знаходиться на фронті – це мій брат… Я це говорю вам від щирого серця. Не лукавлю і не обманюю!» - додав Володимир Гунчик.

Тож неабиякі ораторські здібності допомогли губернатору Волині заспокоїти присутніх, та поки що залишитись на своїй посаді.