У Луцьк із почестями привезли тіла загиблих воїнів-краян. Знайомі, рідні, побратими - усього близько 40 автівок зустріли на межі Волинської та Рівненської областей рефрижератор із загиблими героями Вишневським Олегом Анатолійовичем та Атаманчуком Андрієм Вікторовичем. Про це пише інформаційне агенство Волинські новини.

Сьогодні, 10-го вересня, близько 18.00 «вантаж 200» заїхав на територію Волинської області у супроводі міліціонерів і побратимів айдарівців. Із сумомом і сльозами в очах волиняни браталися на Цуманському перехресті, бо раді були бачити живими тих, хто повернувся вцілілим із фронту і розділяв усю важкість втрати товаришів.


Колона автівок у два-три ряди супроводжувала загиблих воїнів-лучан до моргу. Проїжджі авто зупинялися вздовж траси, чоловіки при дорозі знімали шапки, віддаючи шану героям України.

Лучанину Вишневському Олегу Анатолійовичу було 36 років, сиротою залишився його п’ятирічний син Ілля. За єдність нашої держави також віддав життя 35-річний Атаманчук Андрій Вікторович. У нього залишилося двоє малолітніх дітей – дочка Марія, 13 років, і син Максим, 7 років.

Тіла спочатку завезли на судмедекспертизу, а далі - у нижній храм Кафедрального собору Святої Трійці в Луцьку.

Світла пам’ять про наших земляків, які віддали своє життя за цілісність і незалежність України, назавжди залишиться у серцях лучан.

Сьогодні у Луцьку день жалоби: відспівування загиблих відбудеться 11 вересня о 13 годині у верхньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору, громадянська панахида – о 13.30 на Театральному майдані міста.