На Волині члени окружної виборчої комісії №21 з центром у Ковелі вимагають замінити приміщення, оскільки воно не відповідає вимогам Центральної виборчої комісії, повідомляють спостерігачі громадської мережі ОПОРА у Волинській області.

Рішенням ЦВК для роботи окружної виборчої комісії № 21 у місті Ковелі визначено нежитлове приміщення Ковельської міської ради за адресою вул. Грушевського, 12 (приміщення колишнього військомату). Про це пише Вісник+К.

Однак, члени ОВК відвідавши це приміщення виявили, що воно не відповідає мінімальним вимогам щодо розмірів робочих кабінетів - всі вони мальнекі. Відповідно в цих кабінетах не має моживості поставити необхідну кількість столів. Після першого засідання члени ОВК поспілкувались з керуючим справами виконкому Ковельської міської ради Володимиром Бойко, якому висловили своє занепокоєння непридатністю приміщення. Він сказав, що наразі нема іншого приміщення, але спробує це питання вирішити.

Однак члени комісії вирішили не чекати, а самі склали акти про невідповідність приміщення, який направили в Центральну виборчу комісію та виконком Ковельської міської ради.

Крім неякісного приміщення, в цієї ОВК є інші матеріально-технічні проблеми. Зокрема, там досі не підключений телефонний зв'язок та інтернет, нема стенду (дошки), де були б офіційні матеріали ОВК. Також не висить табличка на будівлі ОВК. Комп'ютерна техніка, що потрібна для роботи, поки закрита на складі.