З полону терористів звільнили ще одну групу українських військових – багатьох хлопців з осколковими пораненнями чекає тривале лікування, адже в полоні їм не надавали жодної медичної допомоги. Пише інформаційне агентство Волинські Новини.

Нагадаємо, вчора ввечері з полону терористів було звільнено 73 українських військовослужбовців. Як зазначається, обмін полоненими відбувся в районі Костянтинівки, в 60 км на південь від Донецька. Згодом у своєму мікроблозі у Твіттері Петро Порошенко підтвердив, що 73 українських військових звільнено з полону в Донецьку.Загалом, за даними Центру звільнення полонених, у полоні бойовиків перебувають понад 850 українців.

Згодом Наталія Соколова написала у Фейсбуці, що серед звільнених є бійці 51-ої бригади, які перебували в полоні у Сніжному.

У визволених бійців 51-ї бригади є мобілка чи кілька мобілок, вони в автобусі телефонують рідним, тож, більшість родин уже знають, хто саме повертається. Списку щойно визволених 73 бійців поки що не оприлюднили.

Нагадаємо, наразі, у час так званого перемир’я триває процес обміну полоненими. У полоні донецьких та луганських терористів перебувають сотні українських військових. Звільнення заручників - один із пунктів попереднього протоколу угоди про припинення вогню, підписаної у Мінську 5 вересня під час зустрічі тристоронньої контактної групи. Серед українців, яких бойовики відпустили з полону, є волиняни.