На сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету, 16 вересня,  розглядалося питання про затвердження мережі загальноосвітніх навчальних закладів і міжшкільного навчально-виробничого комбінату на 2014-2015 навчальний рік. Йдеться на сайті мерії.

Доповідач - начальник управління освіти Олег Гребенюк запропонував внести зміни та доповнення до рішення виконавчого комітету від 20.08.2014 № 478-1 «Про організацію та норми видатків на харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста у 1 семестрі 2014-20145 навчального року».

Вони передбачають безкоштовне харчування учнів та затверджують грошові норми видатків на його організацію для дітей, батьки яких беруть участь в антитерористичній операції. Цей та аналогічний проекти рішення, який стосується дітей, що відвідують дошкільні навчальні заклади, підтримали члени виконкому.

Міський голова Микола Романюк закликав членів виконкому зважено, толерантно підходити до визначення категорії дітей-пільговиків, не вирізняючи дітей тих, хто був чи зараз перебуває в зоні антитерористичної операції.