Розпочинається осінньо-зимовий опалювальний сезон 2014-2015. Підготовка до нього відбувається в екстремальних умовах як для України так і для Європи. З приводу цього піднімалося питання на засіданні постійної комісії міської ради, щоб відключити гарячу воду.

Заступник міського голови Лариса Соколовська доповіла, що на нараді з уточнення об’ємів газу визначили певні ліміти на його споживання. Спочатку 3 липня на засіданні антикризового енергетичного штабу ставилося питання зменшення газу на 10%, але потім через місяць на селекторній нараді поставили завдання зменшити на 30%.

За словами Соколовської в більшості надіються на ДКП «Луцьктепло».

Минулого року 97 мільйонів з бюджету було виділено на споживання природного газу, однак цього року лише 50 мільйонів, а цього вистачить лише на опалення населення без абсолютної переробки виробництва гарячої води.

Внесли на розгляд питання про гарячу воду. На весь період буквально починаючи з 1 вересня внесли пропозицію через економію газу включати гарячу воду лише на вихідні так як це робиться в інших містах. Якщо рішення буде прийнято, гарячу воду подаватимуть у домівки лучан лише в суботу і неділю з 6 до 23 години.