Хлібопеки б’ють на сполох, що їхня галузь в тіні, мовляв, з року в рік влада нічого не робить, аби подолати корупцію. Волинські чиновники на це лише мовчки кивають головами, - повідомляє Інформаційне агенство Волинські новини.

Про це йшлося під час наради з керівниками борошномельних та хлібопекарських підприємств з питань стабілізації цінової ситуації на ринку борошна, хліба та хлібобулочних виробів сьогодні, 17-го вересня.

Так, про тіньовий бізнес хлібопеків наголосив найбільший в краї підприємець голова правління ПАТ «Теремно Хліб» Андрій Тищенко.

«Минулої наради ми говорили про те ж саме, що в області 60% виробників хліба знаходиться в тіні. З цього приводу я хочу почути, що зробили для того, аби їх вивести з цієї тіні?», - звернувся до директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрія Горбенка й інших присутніх керівників управлінь та інспекції пан Тищенко.

На це управлінці лише покивали головами, мовляв, дійсно є така проблема і вони знають про неї. Однак, що роблять для того, аби ситуацію змінити на краще і чи роблять хоча б щось для цього – промовчали.