Луцький міський голова Микола Романюк спростував інформацію стосовно купівлі найдорожчого за останніми мірками службового автомобіля Hyundai Sonata.

Про це градоочільник розповів під час оперативної наради сьогодні, 28 жовтня. Пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Нагадаємо, що Луцький міський голова їздить на одній із найдорожчих в Україні автівці. Таким чином, у Романюка – найдорожче авто серед мерів Заходу України. Його службовий автомобіль - корейський «Хюндай Соната» 2013-го року випуску. Коштує такий нині близько 400 тисяч гривень. За скільки "Хюндай" купили і чому обрали саме цей автомобіль - надати інформацію у міськраді Луцька на запит журналістів відмовилися.

Очільник міста сьогодні наголосив, що авто орендоване, і протягом останніх декількох років Луцькрада не купувала жодної нової автівки.

«Виявляється, що я їжджу на найбільш крутій машині в Україні. Справді це так, але цей автомобіль не куплений за гроші з міського бюджеут. Ні копійки з міських коштів на його купівлю ми не витратили. Ця машина – орендована. І я, і попередній мер Богдан Шиба, їздимо і їздили на орендованих авто», - обурився міський голова.