Жваве обговорення виконавчого комітету Луцької міської ради викликало питання про надання підприємцю в оренду землі за адресою вул. Ковельська 128в, на якій він вже збудував комплекс архітектурних споруд. Справа в тому, що спритник при будівництві захопив додатково 5 погонних метрів землі, яка не знаходилась в її власності. Отже, сплативши відповідний штраф, тепер хоче легалізувати будівництво.

Під час обговорення з’ясувалось, що підприємець має численні адміністративні порушення, суди та штрафи. За вищезгаданою адресою підприємець без відповідних дозвільних документів, переобладнав гаражі у кафе та мийку встановивши відповідне миюче обладнання. Цей факт викликав численні питання в першого заступника луцького міського голови Святослава Кравчука.

«Чого він там миє машини? Хто попідписував йому всі ці дозволи? Це ж не 10 літрів води, це 100, 200, 500… ця вода повинна бути отримана, ця вода повинна кудись зливатись. Куди вона зливається, в які стоки? Як збудовані очисні? Чи є там відстійники?» - звернувся Святослав Кравчук до заступника міського голови Лариси Соколовської.

Питання залишились без відповіді, тому Луцький міський голова Микола Романюк дав доручення щоб сьогодні до 16:00 йому надали пропозиції до яких служб потрібно звернусь, щоб відключити несумлінному підприємцю воду.

Тож замість легалізації будівництва члени виконавчого комітету Луцької міської ради підняли питання про знесення незаконної споруди, та припинення незаконної діяльності.