Своєрідний кегельбан на дорозі під Луцьком 13 листопада ввечері влаштував п’яний водій мікроавтобуса. Він почергово протаранив відразу три автівки.

Про це повідомив власкор IA ZIK.

Автопригода трапилася вечірньої пори між селами Зміїнець і Маяки поблизу обласного центру Волині. На кількакілометровому відтинку дороги водій старенького мікроавтобуса протаранив відразу три автомобілі: легковики «Ніссан» і «Мітсубісі», а також фуру.

Очевидець ДТП Сергій розповідає: «Людина повертала. Він не встиг загальмувати і врізався в машину ззаду. Машину розвернуло. Він став на зупинці і ледь вийшов з машини. Він був повністю п’яний, як кажуть – практично «готовий». У той момент людей на зупинці не було».

Зі слів Сергія, винуватець ДТП після цього втік.

Але, петляючи по всій ширині дороги, «підбив» ще два транспортні засоби.

«Цей горе-водій взагалі в неадекватному стані, їхав по всій дорозі. Моя машина, яку зачепила – он там, за півкілометра. Бо тут ще був джип. Він спочатку джипа вдарив, який тут повертав направо. Переді мною ще «Мітсубісі» втікало, він його не побачив і зачепив. Ну, і я почав ледь не під ліхтарі втікати. І то: і борти, і ліхтарі – все зніс. А він поїхав далі – його машина ще за кілометр стоїть», – зазначив водій фури Андрій.

Працівник ДАІ Олександр Лавренюк розповів, що, на щастя, люди у цій історії не постраждали. «ДТП сталася о 19.40. Чотири машини – це з тим водієм, що зробив ДТП. Людей постраждалих немає, тільки транспортні засоби», – сказав він.

Горе-водій, коли прибули журналісти IA ZIK, вже перебував у салоні машини ДАІ. Спілкуватися він не міг, бо, схоже, просто не розумів, що відбувається.