Попри те, що ігровий бізнес заборонений законом, у Луцьку ця «індустрії азарту», схоже усе ж існує. Однак тепер казино ховають під виглядом державних лотерей.

Про це стало відомо під час особистого прийому у Луцького міського голови Миколи Романюка сьогодні, 17 листопада. Пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Так, цього разу до очільника міста звернулась лучанка зі скаргою на залу з ігровими автоматами, що знаходиться поряд із магазином «Троянда», що по проспекту Соборності.

Зі слів жінки, вона неодноразово зверталась до правоохоронних органів, аби ті «прикрили» ігрові автомати, утім, окрім того, що міліціонери неохоче записували скарги жінки, справа обертів не набувала. Таким чином, волинянка увесь час «стукала у закриті двері» і жодної відповіді не отримувала.

«У мене крик душі. Працівники ігрових автоматів мені казали, мовляв, якщо нічим зайнятися, піди на схід і трошки повоюй», - каже жінка.

Тож, під час прийому, Луцький міський голова Микола Романюк подзвонив до начальника Луцького міського відділу УМВС у Волинській області Ігоря Муковоза, однак той відповів, що згідно із законом, у тому приміщенні знаходиться державна лотерея.

«Та що ви! Яка лотерея! Я бачила, як там стоять «бандури», - каже лучанка, натякаючи на так званих «одноруких бандитів».

Таким чином, градоначальник пообіцяв дати відповідні доручення правоохоронцям, аби ті розібрались у пікантній ситуації.