Луцькі захисники порядку не хочуть штрафувати пияків у громадських місцях. Окрім того, правохоронці ігнорують порушення водіїв, які їздять на автівках пішохідною вулицею.

Про це заявив під час оперативної наради в Луцького міського голови Миколи Романюка його перший заступник Святослав Кравчук сьогодні, 25-го листопада. ПИше Інформаційне агенство Волинські новини.

«У луцьких парках розпивають алкогольні напої, лишають після себе сміття, але жодного складеного протоколу я не бачив. Ось, до прикладу, зранку стоять хлопці, які міняють валюту, й насіння лузають, а жеківці тільки ходять за ними і підмітають. Вулиця Лесі Українки - пішохідна, вона має бути для людей, а виходить що для машин. Щодо водіїв, які паркуються на пішохідній вулиці, то інформацію про таких доручили публікувати в газетах, аби чинити суспільний тиск, однак таких публікацій немає. Я розумію, що у вас начальники міняються, але треба робити роботу. Знаю, ви скажете: людей немає, бензину. Наведіть хоч десь порядок», - звернувся до правоохоронців з проханням Кравчук.

Та додав, що ситуацію можна змінити на краще, коли щотижня організовувати відповідні рейди.

Зауважимо, волинські медики констатують, що рівень алкоголізму в області збільшується. Найгостріша проблема з цим у Локачинському, Луцькому, Ківерцівському, Рожищенському та Шацькому районах. Так, на від алкоголізму на Волині щорічно помирає 300 людей.