За 26 днів листопада 2014 року до держбюджету з Волині надійшло 6 мільйонів 29 тисяч гривень військового збору. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Таким чином, з початку запровадження військового збору внесок волинян для забезпечення армії - 27,8  мільйона гривень цього платежу, - інформує ГУ ДФС у Волинській області.

«Стабільні і прогнозовані надходження військового збору – результат якісного адміністрування та відповідального ставлення більшості волинських роботодавців до конституційного обов’язку сплати податків. Хочу відзначити, що саме завдяки сумлінню власників і керівників підприємств, які виплачують легальну достойну зарплату, держбюджет отримує кошти для забезпечення Українського війська», - зазначає начальник Головного управління ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

За словами керівника ГУ ДФС в області, у листопаді суттєво зменшилася кількість звернень представників бухгалтерських служб комерційних та державних структур з проханням роз’яснити  особливості нарахування і сплати військового збору.

«А це означає, що завдяки вчасно отриманим усним консультаціям, бухгалтери підприємств мають достатньо інформації про особливості перерахування військового збору», - вважає Віталій Чуй.

Нагадаємо, що з 3 серпня 2014 року набрав чинності Закон України від 31 липня 2014 року № 1621 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України», яким тимчасово до 1 січня 2015 року запроваджено військовий збір.