Останній матч першого етапу чемпіонату U-19 був для луцької «Волині» і ужгородської «Говерли» справою честі, адже обидві команди ще задовго до гри втратили шанси посісти у своїй групі одне з перших трьох місць, що давало право навесні змагатися за 1-8 місця. Про це йдеться на сайті команди.

До гри лучани посідали в турнірній таблиці четверте місце з дев’ятьма очками, а ужгородці займали п’яте місце з шістьома заліковими пунктами у активі. До того ж у стосунках команд спостерігалася відносна рівність: вдома «Волинь» перемогла з рахунком 2:0, а на виїзді поступилася – 1:3.

Що до сьогоднішнього матчу, то підопічним Володимира Мозолюка таки вдалося гучно «грюкнути дверима», адже до цього «Волинь U-19» не знала смаку перемог ще від 17-го вересня. Можна сказати що гру «зробив» єдиний легіонер на полі – Даніло Маріотто, на рахунку якого хет-трик, ще по голу забивали Сергій Петров, Юрій Романюк та Владислав Панькевич. В свою чергу, через незлагоджені дії захисників та півзахисників, волиняни дозолили «Говерлі» двічі розписатися у своїх воротах.

Отож, перемога з підсумковим рахунком 6:2 дозволила футболістам та тренерам «Волині U-19» йти на зимову перерву у піднесеному настрої. Підсумкова турнірна таблиця у групі «А» має наступний вигляд.

Невдовзі має відбутися жеребкування весняної частини чемпіонату U-19, де «Волинь» буде змагатися у групі «2» за 9-15 підсумкові місця.