У травні цього року міністр МВС Арсен Аваков звільнив 13 працівників ДАІ на Волині. Усі вони несли службу у взводі супроводу при обласному управлінні і відмовилися виконувати наказ щодо відрядження у зону АТО. Частина з них, через деякий час, звернулися до суду, аби наказ про звільнення з ОВС визнали незаконним. Пише Вісник.

«Оперативний супровід» від громадськості за розглядом цих справ забезпечувала «Самооборона Майдану Волині». Її активісти та представника «Автомайдану» відвідували усі судові засідання. Долучилися до процесу громадського контролю і самооборонівці Львівщини. Адже один з фігурантів скандалу - син заступника начальника УДАІ у Волинській області Михайла Ділая - Тарас вирішив подати позов саме у суд Львова. Усі без виключення звільненні з ганьбою працівники ДАІ свої справи у судах першої інстанції програли.

Проте вчора, 25 листопада, як повідомляє «Самооборона Майдану Волині», відбувся розгляд апеляційних скарг Петрукова Богдана Олександровича та Панасюка Михайла Васильовича.

Завтра, о 9:30 відбудеться розгляд апеляції ще одного ДАІшника, що дискредитував свою роботу - Гнатюка Сергія Володимировича. Розглядатиме справу суддя Большакова О.О. Номер справи - 803/1217/14. Волинські самооборонівці закликають активістів Львова прийти на засідання суду на 9:00. АДРЕСА: м. Львів, вул. Саксаганського, 13.