Завдяки небайдужим волинянам, волонтерам Волині та медикам вдалося врятувати життя ще одного військового. Про це пише в соцмережі Ковельський центр допомоги 51 бригаді.

«Уже успішно проведено проведено операцію Саші Д., пораненому в зоні АТО бійцю, на ногу: зроблено пластику передньої хрестоподібної зв'язки колінного суглоба правої ноги (Поставили штучну зв'язку в коліно)» - наголошують активісти.

«Раніше хлопцю вже було проведено 2 операції на ноги. Перед поїздкою до Києва Саша лежав у госпіталі, там йому капали крапельниці і нічого навіть не згадували про необхідність операції ... А хлопця ноги-то турбують ... Він ще такий молодий ... Все життя попереду...» - пишуть у повідомленні.

«Пластику колінного суглобу успішно проведено кваліфікованими лікарями в м.Києві 01.12.2014р.!!! За операцію і госпіталізацію наших поранених бійців лікарі не беруть ні копійки! Оплачуємо ми тільки матеріали (шпиці, інструменти, пластини і т.п.), які застосовуються в ході операції.

З Олександром спілкуюся особисто майже щоденно - він відчуває себе добре, щасливий і вдячний нам з Вами за допомогу!
В ході даної операції було використано комплект інструментів та імплантів для пластики ПХЗ. Ціна комплекту 10570,00 грн. (див. фото рахунок-фактура)

Разом ми - сила, - наголошують волонтери».