Стара як світ тема нічного продажу алкоголю та п'яного свавілля у нічних закладах Луцька знову занепокоїла керманичів обласного центру. Тож, аби покарати власників сумнівних закладів, їм обмежать тривалість роботи.  
Зокрема, молодого виконкомівця Богдана Климчука знепокоїв контингент відвідувачів бару «У Наталки». Зі слів активіста, до нього звертаються місцеві мешканці, які нарікають на режим роботи закладу. Та зауважив, що владці мають шанс вирішити цю проблему просто в залі засідань. Начальник міського управління підприємництва Олександр Козлюк заявив, що до нього не надходило звернень ні від міліції, ні від санепідемстанції. Втім, Климчука це не переконало Климчука і він взявся доповідати, що молодь, хоч і поводиться відносно чемно у самому закладі, влаштовує бійки і п'яні дебоші під його стінами.
Те, що бар таки є проблемним, підтвердив ще один член виконкому, начадьник луцької міліції Ігор Муковоз. Тож рішенням виконкому роботу бару було обмежено до 22:00.
Нарікали і на продуктову крамницю за адресою вул. Гетьмана Сагайдачного. На виконкомі говорили, що у магазині продають алкоголь після 22-гої години. А власник магазину підприємець Пархомчук, мовляв, не звертає увагу на обмеження, встановлені міською владою на продаж алкоголю, та відповідні зауваження. Тож рішенням міськвиконкому роботу магазину «Продукти обмежили до 22:00.
Ігор Муковоз розповів про порушення зафіксовані міліцією в кафе-барі «Колізей», який серед місцевих гульвіс прозвали «Шайба». Один з перших в Луцьку закладів, зі слів головного правоохоронця, і донині зберіг дух буремних 90-х з усіма атрибутами того часу.
«Я вам кажу, там час зупинився. Там все відбувається так як і було. Я впевнений що із членів виконкому там останніх 10 років нікого не було, але повірте, якщо туди зайти – це машина часу… Я вам стверджую, що там є три кримінальних провадження які починалися по грабежу. Це дуже серйозні злочини які починалися в диско-барі «Колізей». Я розумію... по-моєму, власник - депутат однієї з рад, здається, Камінькаширського району. Є така проблема, тому я хотів би щоб ми розглянули і прийняли рішення», - розповів Муковоз, однак зауважив, що сюди приходять дуже пізні клієнти, тож, якщо клуб надто обмежити в часі, він не виживе.
Також він додав, що обмеживши роботу бару «Колізей» до 22 години Луцький міськвиконком фактично припинить його діяльність, бо перші клієнти у закладі з’являються після 23-тьої.
Міськвиконком прийняв рішення вкоротити час роботи «Колізею» з цілодобового до 3-тої години ночі у виховних цілях, і таким чином надати підприємцю можливість виправитись.