У Звірівському лісогосподарстві Волинська самооборона виявила корупційні схеми та витрачання державних коштів на неіснуючих працівників, - інформує «Волинська правда».

Про це стало відомо під час прес-конференції Самооборони майдану Волині. Зокрема активіст організації Анатолій Сковера розповів про діяльність новоствореного Центру протидії корупції, у роботу якого залучені колишні правоохоронці. Відтак,активісти розглядають звернення та скарги людей щодо фактів корупції та зловживання посадовими обов’язками.

За словами Анатолія Сковери, нещодавно самооборонівці здійснили рейд до Звірівського лісового господарства, де виявили двох неіснуючих працівників, на імена яких нараховувалася заробітна плата.

«Ми подивилися на роботу зсередини. Ми побачили жах у фінансовому веденні господарства і знайшли там «мертві душі». Є схеми, через які хочуть розорити підприємство та викупити його», - заявив Анатолій Сковера.

Водночас самооборонівці наголосили на тому, що велика кількість подібних справ не знаходить свого логічного завершення у правоохоронних структурах та не доводяться до суду. Натомість Анатолій Сковера наголосив: «Наш відділ стоїть на варті. Щоб справа, за яку ми взялись, була доведена до кінця і винні люди понесли покарання».