Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ у своїй ухвалі задовільнив скаргу Миколи Омелянюка, який представляв інтереси Жирайра Саргсяна, та зберіг за мешканцем Володимира – Волинського його квартиру. Пише Волинь:Світ.

11 червня 2014 року у Володимир – Волинському міському суді було ухвалено рішення, згідно з яким повністю задоволено позов Жирайра Саргсяна та визнано недійсними прилюдні торги з продажу його квартири.

23 липня 2014 року Апеляційний суд Волинської області скасував рішення суду першої інстанції і визнав сім’ю в якій троє дітей такою, що втратила право на користування квартирою.

Пан Саргсян подав касацію до Вищого спеціалізованого суду України. Про це він письмово повідомив виконавчу службу.

Та представники виконавчої служби Володимира - Волинського не стали чекати рішення з Києва. 21 серпня 2014 року з наміром виконати рішення Апеляційного суду Волинської області службовці завітали до Жирайра Саргсяна у супроводі трьох міліціонерів. Лише через втручання в ситуацію депутатів Володимир – Волинської міської ради родину вдалося захистити.

До винесення рішення у Вищому спеціалізованому суді конфліктну ситуацію з виконавчою службою вдалося врегулювати.

І ось Вищий спеціалізований суд України виніс ухвалу, відповідно до якої рішення апеляційного суду Волинської області від 23 липня 2014 року скасовано, а рішення Володимир – Волинського міського суду Волинської області від 11 червня 2014 року та додаткове рішення Володимир – Волинського міського суду Волинської області від 23 червня 2014 року залишені в силі.

.