Силовики влаштували беззаконня на дорозі Бориспіль-Київ, - пише Кореспондент.

П'яні бійці батальйону Айдар влаштували бійку з водієм на трасі Бориспіль-Київ. Відповідне відео оприлюднив у YouTube користувач Alex Momot.

Як повідомляє очевидець, машини з бійцями супроводжували машини Автомайдану і рухалися вони зі швидкістю 40 км/год, перекривши всі чотири смуги руху. При будь-якій спробі транспорту обігнати їхні машини підрізали.

На відео, яке в мережу виклав потерпілий, видно, як люди у військовій формі спочатку зупиняють машину, а потім (судячи зі слів потерпілих) б'ють водія. При цьому військових не змогла заспокоїти навіть вагітна дружина водія.

«У відділення міліції звернулося кілька людей, які були побиті цією сволотою. Були й такі, яким погрожували, розмахуючи зброєю ... і це все під столицею України, Києвом ... Автомайданівці самі були стурбовані витівками «горе-воїнів». Думаю, вони й самі не очікували чим може закінчитися такий авто-марш», - підписав відео очевидець.

УВАГА! На відео присутня ненормативна лексика.


Як повідомляють у соцмережі інші очевидці, бійці з «Айдара» з написами «Почесна варта» супроводжували машину-рефрижератор і при цьому повністю блокували рух як в Борисполі, так і по всій трасі Бориспіль-Київ. «Можливо, вони везли тіла загиблих хлопців (з ними прощалися в суботу у Києві), але це не дає їм права робити те, що вони робили», - написав у коментарях під відео Володимир Кулик.